Kommunikation i flera medier

Inom MRM (Marketing Resource Management) har vi samlat verktygen som gör att du kan planera, skapa och integrera din kommunikation i flera medier. Här kan du utnyttja öppna flexibla systemlösningar som kan växa med uppgiften genom att lägga till tjänster allt eftersom. Det hela gör det väldigt enkelt att skräddarsy kampanjer som når ut med både precision och personlighet.

CROSSMEDIA
TMG Crossmedia förvandlar din marknadsföring från monolog till dialog. Vi tar fram en strategi och skapar ett unikt system för dina individ- och målgruppsanpassade utskick. I lösningens dialogdel hanterar du enkelt er kommunikation till kunder/kontakter via postala utskick som kan kombineras med e-post, webb och mobil i ett oändligt antal kombinationer, helt efter behov. Tanken är att en mediekanal följs av nästa för att sedan aktivera en tredje. Med ett riktat budskap skapar du större intresse och ökar svarsfrekvensen som i sin tur ger ökad medvetenhet och försäljning. All respons och aktivitet är dessutom fullt mätbar i realtid och era administratörer kan enkelt se statistik för utskickens respons och följa upp genom till exempel påminnelser.

MEDIAGENERATOR
Mediagenerator är en webbaserad tjänst som hanterar framställning och beställning av variabla trycksaker/original såsom visitkort, affischer, annonser, produktblad, utskick, broschyrer mm. Användning av Mediageneratorn ger minimalt med arbete men maximal säkerhet och tillgänglighet. Helt enkelt varumärkesvård med sänkta original- och layoutkostnader.

WEBBPUBLICERING AV TRYCKSAKER
Bläddringsbar publicering på nätet, ett komplement till det tryckta mediet.

WEBBSHOP OCH E-HANDELSPLATTFORM
Webbshop och e-handelsplattform är en webbaserad tjänst som ger er tillgång till ert lager var ni än befinner er. Trycksaker, marknadsmaterial och profilprodukter/giveaways läggs upp på våra lager och via webbläsaren kan ni sedan söka och beställa bland produkterna. Ni slipper hålla lager, administrera försändelser osv. men kan ändå enkelt överblicka lagersaldo av era olika produkter. Med en varningsnivå säkerställer vi att ni aldrig riskerar att få slut på en produkt

MEDIABANK/BILDBANK
Mediabank är en tjänst för hantering av och åtkomst till digitalt material såsom bilder, dokument, presentationer, utbildningsmaterial i powerpoint och logotyper. Allt tillgängligt via Internet. Era anställda och andra intressenter kan själva logga in, söka och hämta de bilder eller andra grafiska element de behöver. Administrationen hos marknadsavdelningen minimeras samtidigt som ni kan hålla en hög servicegrad.

WEBASSIST
WebAssist är en webbaserad tjänst som ger tillgång till ert lager var i än befinner er. Ni lagerhåller trycksaker, marknadsmaterial

Webbassist är vårt online produktionsverktyg som ger mycket kostnadseffektivare butiksskyltning och kampanjhantering oavsett om behoven varierar. Vi hjälper dig att lägg in alla butikerna i systemet efter dina önskemål. Därefter kan de själva logga in och berätta vad de behöver (en stor butik i storstaden och en liten på landsorten har ju inte samma behov). Och du slipper administrera det själv – WebAssist sköter allt!

.