Enkel och enhetlig skyltning i butik

Skylt

Med en egen skyltportal gör ni snabbt och proffsigt egna skyltar till butiken. Skyltarnas grafiska utformning styrs av er grafiska profil och färdiga mallar hjälper alla som använder verktyget att snabbt skapa och skriva ut skyltar till butik på ett snyggt sätt. Tillhör du en kedja garanterar detta ett enhetligt utseende i alla butiker. Här kommer några fler tips.

För att få ut nyttan av en skyltportal till personalen i butikerna krävs det att verktyget är så användarvänligt att alla klarar av att navigera och skapa sina skyltar. Med vårt system går det både att skriva ut direkt i butiken eller beställa ”print on demand”. Snabbt och effektivt.

Att enkelt kunna skapa en säljande butiksmiljö. Utseende och känsla i butik kan vara avgörande för den totala kundupplevelsen. Tillsammans med säljande budskap och navigationsskyltar, anpassade efter inredningen, ökar förutsättningar för en lyckad mekanisk försäljning. Kunderna blir inspirerade och chansen ökar att de förlänger sitt besök i butiken. Tänk på att tillgodose både flanörer och de kunder som letar efter en specifik produkt.

Locka fram ett tidigt köpbeslut. Kunderna ser enbart 1% av sortimentet när de kliver in genom dörren. Då gäller det att skylta och skapa säljande budskap tidigt i butiken så att kunden tar klivet in och börja handla. Säljande skyltar hjälper också personalen som kanske är upptagen med annan kund och inte kan ge den service som kanske behövs precis just då.

Med vårt skyltprogram kan du enkelt skapa skyltar ändra format och kanske byta mall från exempelvis Rea till Kundkubbspris utan att behöva börja om från början. Efter att ni tagit fram skyltmallarna centralt från marknadsavdelningen kan ni enkelt göra dem beställningsbara för personalen i butikerna. Sedan kan de skriva ut eller lägga en ”print on demand”-beställning utifrån egna behov.

Och du. Allt är webbaserat, inga installationer krävs.

Vill du veta mer om skyltportalen.

Kontakta oss här