Är du vår nya digitala mediaproducent?

Digital producent sökes

Vill du bli en viktig del av TMG Push?
Här på vår taktiska kommunikationsbyrå kommer du få arbeta med flera starka varumärken inom såväl B2C som B2B. Som digital mediaproducent får du en viktig roll i vårt team som tillsammans ansvarar för att leverera bästa möjliga innehåll och besöksupplevelse, för att driva trafik till våra olika kunders sociala medier och webbplatser. Du kommer även att producera och underhålla marknadsportaler, kundklubbar och marketing automation-system åt våra kunder.

Är du redo?
• att ta med kunden på en resa som förbättrar deras digitala närvaro, i linje med rådande strategier.
• att tillsammans med vårt team ta fram resultatinriktade content- och kommunikationsplaner.
• att skapa innehåll – både text, bild och rörligt samt att publicera innehållet.
• att ansvara för att driva trafik via webbaserade/sociala medier.
• att genomföra och uppdatera SEO-strategier.
• att aktivera och analysera Google Analytics.
• att starta upp och underhålla webbshoppar och marketing automation-flöden.
• att skapa variabla grafiska mallar för automatisk originalframställning.
• att skapa och skicka ut marknadsföring åt våra kunder i deras kundklubbssystem.

Vem är du?
Är du bra på att planera och arbeta strukturerat samtidigt som du har en kreativ och innovativ förmåga? Har du drivet och nyfikenheten som gör att du alltid håller dig uppdaterad och vill utvecklas? Trivs du i en miljö där du kan vara med att påverka och arbeta såväl strategiskt som operativt? Vill du att din expertis inom marknadsföring i digitala och sociala medier gör dig till ett naturligt bollplank? Är du en god lagspelare som gillar att jobba mot deadlines?

Nödvändigheter
Självklart har du en färsk eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation, helst tillsammans med lite arbetslivserfarenhet. Ditt kreativa fokus ligger i skrivandet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du har mycket goda kunskaper i Google Analytics och kan designa content, både rörligt och med bild, för webb och sociala medier. Du har erfarenhet inom SEO och CMS.

Sök direkt!
Tjänsten är en 100% tillsvidaretjänst med start under augusti 2019 och placering på vårt kontor i centrala Halmstad. Skicka din CV tillsammans med ett personligt brev senast 2019-07-31 till carolina.hellberg@tmgpush.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

TMG Push är en reklambyrå med kompetens inom både strategisk och taktisk kommunikation. Vi hjälper våra kunder att öka sin försäljning genom att producera marknadsföring inom både digitala, rörliga och tryckta kanaler. Dessutom har vi egna systemtjänster för marknadskommunikation, egen avdelning för profilmedia och inte minst en närhet till systerbolag som kan producerar alla typer av trycksaker. Vårt huvudkontor finns på Klammerdammsgatan i Halmstad, men vi har även medarbetare på kontoren i Stockholm, Jönköping och Malmö.

TMG Push är en del av Taberg Media Group, med ca 230 anställda. Koncernen är idag en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Tillsammans kan vi erbjuda fullservicelösningar för stora och små företag inom allt från grafisk formgivning och trycksaksproduktion till avancerade webbtjänster och strategisk affärsutveckling.