Digitalt_vit_200px

Kundklubbar/
nyhetsbrev

GLÖM INTE KOMMUNICERA MED DEM SOM REDAN KÄNNER ER OCH SOM STÅR NÄRMAST ATT TA ETT KÖPBESLUT.

För att stärka lojaliteten till befintliga kunder väljer många företag att lansera en kundklubb eller olika typer av lojalitetsprogram. Känns det inte meningsfullt med en kundklubb är det ändå viktigt att sprida uppskattning genom exempelvis ett nyhetsbrev. Oavsett vilket är det mycket enklare att genomföra än du tror.

TMG Push har den mjukvara för digitala nyhetsbrev och marketing automation du behöver för att enkelt och smidigt kunna kommunicera med dina kunder/prenumeranter och följa deras digitala beteenden. Vår service omfattar även att vi kan fungera som den förlängda armen till er marknadsavdelning. Då kan du överlåta all administration av systemet på oss, oavsett om det är vi eller någon annan som levererat lösningen till er. Vi har mångårig erfarenhet från flera kundklubbs-/nyhetsbrevslösningar samt både skribenter och formgivare som skapar intressanta utskick för merförsäljning.

Jag vill veta mer
SEO_vit_200px

SEO/SEM

93% AV ALLA RESEARCHPROCESSER BÖRJAR MED EN WEBBSÖKNING…OCH 81% AV FÖRSÄLJNINGEN INOM B2B BÖRJAR MED EN WEBBSÖKNING. HUR TRÄFFAD BLIR DU?

Många undrar när det är bra att använda sig av SEM/Adwords. Här är det flera faktorer som spelar in. Det beror på vilken bransch du tillhör, vilken målgrupp du vill prata med och hur konkurrenterna gör. För att bli så synlig som möjligt på Google gäller det att jobba med såväl det bakomliggande (url, titeltag, metabeskrivning, bildnamn och länkar) och med texterna på webbplatsen. Där behöver du fundera över varje sidas rubriker, innehåll och eventuella bildtexter. Glöm inte att det är de sex högst rankade sidorna i sökresultatet som får 70% av klicken. Låt oss få hjälpa dig att hamna där!

SEO (search engine optimization, sökordsoptimering eller organiskt sök) handlar helt enkelt om möjligheten att påverka var du hamnar i sökmotorernas resultatlista, utöver länkar som är köpta. På Google ligger de köpta annonsplatserna överst i sökresultatet och i högermarginalen. De benämns SEM, search engine marketing, eller Adwords. På svenska säger vi sökmarknadsföring och sponsrade länkar.

Jag vill veta mer
G_Analytics_vit_200px

Webb/Google Analytics

EN ANALYS AV WEBBENS ATTRAKTIONSKRAFT MED KARTLÄGGNING AV BESÖKARNA GÖR DET ENKLARE ATT OPTIMERA MARKNADSSTRATEGIN.

Google Analytics är verktyget som ger dig detaljerad kunskap om besökarna på din webbplats och hur de tillbringar sin tid på den. Med rätt kunskap kan du dra slutsatser om hur själva webbplatsen, och din marknadsstrategi, kan förbättras på olika sätt. På TMG Push kan vi både hjälpa dig att administrera din webb och sköta analysen av den. När du vill ha enklare uppdateringar gjorda eller ändra bilder, kanske lägga till en kampanj eller kontaktpersoner, ser vi snabbt och lätt till att det blir gjort. Allt för att din webb alltid ska hålla sig uppdaterad och intressant.

Jag vill veta mer
Digitala_banners_vit_200px

Digitala banners/
Programmatic

FÖRENKLA LIVET GENOM ATT AUTOMATISERA DEN DIGITALA ANNONSERINGEN. DYNAMISKA ANNONSER I MÅLGRUPPSSTYRD ANNONSERING ÄR BÅDE EFFEKTIVT OCH MER MÅLINRIKTAT.

Programmatic handlar om köpa och placera digitala annonser på olika plattformar där vi ser att dina målgrupper befinner sig. Eftersom det är automatiserad budgivning i realtid, är det lätt att följa och vi kan ändra bud beroende på hur bannern presterar i de olika kanalerna.

Fördelar med programmatic:

 • Nå målgrupper effektivare. Utöver grunderna med geografi och demografi, kan du selektera på intressen, exv. person som besökt sidor inom en viss bransch.
 • Bättre kundförståelse. Med tillgång till mer relevant data om dina enskilda besökare/kunders beteenden och interaktionen med ditt varumärke lär du känna dina kunder bättre.
 • Bredare spridning med högre träffsäkerhet. Du kan lättare och mer effektivt nå flera målgrupper på olika webbplatser och hela tiden ha 100% kontroll.
 • Mer kostnadseffektiva kampanjer. Du kan förändra och anpassa kostnad per annonsvisning när du vill.

Även om programmatisk annonsering i stor del är automatiserad är det svårt att lyckas utan viss erfarenhet och kreativitet. Vi sätter oss gärna ner med dig och förklarar närmare.

Jag vill veta mer

Fler kommunikationstjänster

VI KAN TA ETT HELHETSGREPP OM DIN KOMMUNIKATION SOM BLIR BÅDE SMART, EFFEKTIVT OCH LÖNSAMT. OCH SÅ BEFRIANDE!

Ja, jag vill veta mer om digitalt.

  Namn*
  Företag
  E-post*
  Vilka områden är du intresserad av?*
  Kundklubbar/nyhetsbrevSEO och AdwordsWebb/Google AnalyticsDigitala banners
  Fråga/kommentar
  *Obligatoriska fält att fylla i

  Ja, tack! Skicka även nyhetsbrev, information och erbjudanden till mig.

  Läs mer.

  • Jag ger mitt samtycke till att TMG Push får spara min e-postadress för att kunna skicka ut nyhetsbrev samt information och erbjudanden till mig.
  • Du har givetvis möjlighet att återkalla detta samtycke.
  • Har du frågor gällande ovan vänligen kontakta TMG Pushs dataskyddsombud christoffer.presto@tmgpush.se.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google  Policy and Terms of Service apply.