Om oss

Vi kan förenkla vardagen och öka lönsamheten i ditt företag. Genom att visualisera, formge och effektivisera all din marknadskommunikation, genom bland annat automatiserade tekniklösningar, framkallar vi en värdeskapande effekt.

Vi ökar intresset och driver trafik till din verksamhet så att besökarna omvandlas till återkommande kunder. Med en hög servicenivå kan vi ta över hela eller delar av produktionen. Dessutom ger vi dig verktygen att mäta och jämföra våra insatser så att du får full kontroll på effekten.

VI ÄR EN DEL AV KONCERNEN TABERG MEDIA GROUP

Taberg Media Group AB är en grafisk koncern med huvudkontor i småländska Taberg. Verksamheten startade 1954 och har utvecklats till att idag ha 230 anställda och en omsättning på ca 500 miljoner kr. Vi finns representerade i Stockholm, Halmstad, Malmö, Taberg, Göteborg, Kumla och Jönköping.

Koncernen är idag en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Tillsammans kan vi erbjuda fullservicelösningar för stora och små företag inom allt från grafisk formgivning och trycksaksproduktion till avancerade webbtjänster och strategisk affärsutveckling.

Taberg Media Group kännetecknas av entreprenörsdrivna företag med stark lokal förankring. Detta i kombination med en ständig strävan efter att skapa mervärde för våra kunder har varit ett framgångsrikt recept genom åren.

För mer information om Taberg Media Group besök tabergmediagroup.se

Kontakta-TMG-Push

PUSH – för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Vår hantering av personuppgifter

När du anlitar oss tar vi del av dina personuppgifter, så som namn, adress, mailadress och telefonnummer. Detta behöver vi för att kunna kommunicera med dig på ett effektivt sätt.

Personuppgiftsansvarig är vi, TMG Push AB, Orgnr 556175-8383, Rörkullsvägen 7, Halmstad, som behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning – GDPR. Vissa personuppgifter lämnas till våra leverantörer. Syftet med denna behandling är att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund.

När du som kund lämnat ditt samtycke används dina personuppgifter till marknadsföring som till exempel nyhetsbrev och reklamutskick. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss.

Du har rätt att på begäran ta del av de uppgifter som vi lagrar om dig. En gång per år kan du kostnadsfritt, skriftligen begära ut uppgifterna. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det oss att rätta uppgiften.

Du som kund kan begära att vi ska radera dina uppgifter. Det innebär att du har rätt att begära att dina personuppgifter tas bort om de inte längre är nödvändiga för det ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart får radera dina personuppgifter i exempelvis bokförings- och skattelagstiftning. Vi kommer då att avsluta den behandling som görs för andra ändamål än att följa lagstiftningen.

Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter i vår INTEGRITETSPOLICY