Projektbeskrivning

Jaktia

JAKTIA ÄR SVERIGES STÖRSTA BUTIKSKEDJA FÖR JAKT- OCH FISKEUTRUSTNING OCH BESTÅR FÖR TILLFÄLLET AV 37 BUTIKER FRÅN SJÖBO I SÖDER TILL KIRUNA I NORR. FÖR JAKTIA ÄR JAKT OCH FISKE EN LIVSSTIL SOM HANDLAR OM FRIHET, GEMENSKAP, NATURUPPLEVELSER OCH UTMANINGAR.

Uppdrag

Koncentration och tålamod är bra egenskaper vid jakt men det är precisionen som är avgörande. Detta är något Jaktia-kedjan har tagit fasta på även i sin kommunikation.

När ett 30-tal butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr ska nå ut till rätt målgrupp inom sina respektive regioner tar de hjälp av TMG Push och våra olika tjänster. Allt för att träffa mitt i prick. Vi är med under hela jakten, från att planera årets marknadsaktiviteter till att hitta rätt målgrupp och fånga in dem i butiken med hjälp av såväl budskap som utformning av kundklubbserbjudanden, sms, inlägg till sociala medier, skyltar och annat butiksmaterial. Genom vår webblösning Dialog blir den grafiska profilen enhetlig och tydlig oavsett vilken butik som beställer material som presentkort, butiksskyltar, kuvert, visitkort och profilmaterial. Vi vill att kunderna ska falla för Jaktias kunskap, trygghet och glädje.

  • REKLAM Konceptutveckling, grafisk form, produktion, digital kommunikation

  • DIALOG Webbshop, skyltproduktion, lager & logistik

  • DIGITALT Kundklubbsutskick/nyhetsbrev, banners

  • PROFILMEDIA Profilprodukter, profilkläder, giveaways, lager&logistik

  • TRYCK DR/katalog, digitalt och variabelt, expomaterial, butikskommunikation

  • MÅLGRUPPSURVAL Webassist

  • PORTOOPTIMERING/DISTRIBUTION ODR- och ADR-porto

Vi är glada för förtroendet att få arbeta som en förlängd marknadsavdelning till Jaktia där vi avlastar och sköter en del av marknadsavdelningens uppdrag. Att även få vara en servicebyrå för butikerna där de lokalt kan aktivera sin marknad med marknadsföring kring exempelvis event etc utöver de som planeras och produceras centralt.