Projektbeskrivning

TREK

VÄRLDENS BÄSTA CYKLAR KOMMER BARA FRÅN VÄRLDENS BÄSTA CYKELTILLVERKARE. VARJE TREK HAR BYGGTS FÖR ATT GE DIG BÄSTA TÄNKBARA KVALITET NÄR DU CYKLAR, OCH VARJE MODELL ÄR ETT RESULTAT AV TREKS HISTORIA AV PRESTANDA, HÅLLBARHET OCH EXAKT TEKNIK.

Uppdrag – Butikskommunikation
/expomaterial

TREKbikes säljer sina cyklar genom ett återförsäljarnätverk på svenska marknaden. Vårt uppdrag för TREK är att producera attraktivt exponeringsmaterial både digitalt och i tryckt form för att TREK ska synas tydligt för konsument.

Centralt jobbar man även intensivt med fyra olika kanaler för att driva trafik till TREKbikes och återförsäljarna. Facebook, Instagram, Youtube och Twitter.

Företaget som är amerikanskt i grunden förser de lokala marknaderna med mycket marknadsföringsmaterial som ibland går att använda rakt av men som ibland måste anpassas och redigeras för att passa en svensk marknad.

Vi hjälper TREKbikes med både digitala jobb som banners och filmer och även produktion av skyltar och exponeringsmaterial. Här kan ni se två exempel på produktioner som TREK har gett oss förtroende att producera. Spännande att följa TREKs utveckling. Följ dem gärna på www.trekbikes.com/se/sv_SE/ eller på facebook.com/TrekBicycleSweden.

  • TRYCK Expomaterial, butikskommunikation

  • DIGITALT Banners, videobanners

Uppdrag – Digitala banners

Loading...