Reklam_vit_200px

Reklam

VI BYGGER EN REKLAMTAKTIK SOM FÖRVERKLIGAR DITT KOMMUNIKATIONSKONCEPT PÅ ETT EFFEKTFULLT SÄTT.

Reklamens främsta syfte är att exponera varumärket så att det skapar och förstärker minnet hos målgruppen. Vi bygger upp din marknadstaktik utifrån den varumärkesstrategi och det kommunikationskoncept som finns. För att kunna nå taktikmålen behövs såväl reklam som content när vi ska bearbeta de utvalda målgrupperna. Det gäller att nå ut, beröra, engagera och skapa en mätbar effekt. På Push har vi den kunskap och de produktionsresurser du behöver för att kommunicera ut ditt koncept på ett effektfullt sätt i alla aktuella kanaler. Tillsammans gör vi en kundresa som får ditt företag att växa.

Jag vill veta mer
Ide_vit_200px

Idé och konceptutveckling

VI SKAPAR ELLER FÖRFINAR DITT KOMMUNIKATIONSKONCEPT OCH HJÄLPER DIG ATT FÅ UT DET I ALLA KANALER.

Du saknar kanske ett kommunikationskoncept eller har ett som fastnat i maskineriet? Ett koncept kan vara hur bra som helst, men faller platt om du inte vet hur det går till att sprida det så att det når fram till dina målgrupper. Utmana vår kreativa spänst, breda kompetens och långa erfarenhet! Vi tar fram och hanterar en skräddarsydd lösning som ger ditt varumärke möjlighet att växa och utvecklas i effektivt samspel med alla de olika kommunikationskanalerna. Allt i syfte att öka din försäljning.

Jag vill veta mer
Formgivning_vit_200px

Design och grafisk form

VI GER DITT VARUMÄRKE EN VISUELL GRAFISK STYRKA SOM MÅLGRUPPEN VILL IDENTIFIERA SIG MED.

För att ditt varumärke ska kunna växa i styrka måste du försäkra dig om att all visuell kommunikation visar upp en enhetlig och professionell grafisk profil. Har du inte redan en visuell identitet att förhålla dig till kan vi ta fram den åt dig. Våra grafiska formgivare skapar en unik design med visuell styrka som tilltalar mottagaren och ger varumärket den respekt du vill framkalla.

Jag vill veta mer
Produktion_web_vit

Produktion

ENAD PROFESSIONELL REKLAMPRODUKTION INOM ALLA KANALER
– PRINT, DIGITALT OCH RÖRLIGT.

Vi förverkligar drömmen om att hitta en byrå som klarar av att producera allt ditt grafiska material, oavsett kommunikationskanal. Hos oss kan du känna dig helt trygg med den senaste tekniken och att formgivningen håller hög nivå. Vi säkerställer alltid att din grafiska profil och kommunikationskoncept är enhetlig i alla original och publiceringsunderlag, oavsett media. Dessutom bevakar vi din aktivitetsplan så att ingenting glöms bort eller faller mellan stolarna.

Jag vill veta mer
Digital kommunikation

Digital kommunikation

KOMPLETT DIGITAL STRATEGI OCH HANTERING MED REGELBUNDEN RAPPORTERING.

Push har en egen digital avdelning som sköter varje delmoment från planering till rapportering. Det betyder att vi även skapar innehåll, besvarar frågor samt sköter webbkonversation och kampanjer. Har ni egna resurser för detta fokuserar vi på strategiarbete, planering och kunskapsöverföring. En av våra styrkor är att vi utformar en strategi för er närvaro i sociala kanaler, som samspelar med och förstärker er övriga marknadsföring. Resultaten mäts och rapporteras löpande på önskade nyckeltal som försäljning i butik, försäljning online, räckvidd och interaktion.

Jag vill veta mer
Rörligt

Rörligt media – film

GLÖM INTE ATT HA MED RÖRLIG MEDIA I DIN KOMMUNIKATION. HJÄRNAN TAR EMOT INFORMATION BETYDLIGT LÄTTARE NÄR DEN RÖR SIG.

Rörligt media har stor effekt i sociala medier, e-postmarknadsföring och på landningssidor på webben. Ofta går det att förmedla mycket på kort tid med hjälp av ett filmklipp, både när det gäller information och känslor. Några sekunder kan både skapa stark image eller ersätta en besvärlig bruksanvisning. Men vad är rörligt media egentligen? Det är inte alltid ett filmklipp som hamnar på YouTube. Det kan lika gärna finnas med på Instagram, Instagram Stories, Snapchat eller postas som ett filmklipp på Facebook. Det behöver inte heller vara film, det kan också vara ett bildspel eller animerade illustrationer. Vi hjälper dig med idéer och produktion även inom rörligt media.

Jag vill veta mer

Fler kommunikationstjänster

VI KAN TA ETT HELHETSGREPP OM DIN KOMMUNIKATION SOM BLIR BÅDE SMART, EFFEKTIVT OCH LÖNSAMT. OCH SÅ BEFRIANDE!

Ja, tack! Jag vill veta mer om reklam.

  Namn*
  Företag
  E-post*
  Vilka områden är du intresserad av?*
  Idé och konceptutvecklingDesign och grafisk formProduktionDigital kommunikationRörligt media – film
  Fråga/kommentar
  *Obligatoriska fält att fylla i

  Ja, tack! Skicka även nyhetsbrev, information och erbjudanden till mig.

  Läs mer.

  • Jag ger mitt samtycke till att TMG Push får spara min e-postadress för att kunna skicka ut nyhetsbrev samt information och erbjudanden till mig.
  • Du har givetvis möjlighet att återkalla detta samtycke.
  • Har du frågor gällande ovan vänligen kontakta TMG Pushs dataskyddsombud christoffer.presto@tmgpush.se.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google  Policy and Terms of Service apply.