Print_vit_200px

Tryck

DEN DÄR KÄNSLAN OCH DOFTEN I EN NYPRODUCERAD TRYCKSAK ÄR SVÅR ATT BESKRIVA, DEN MÅSTE UPPLEVAS.

Tryckt kommunikation har inte bara hög trovärdighet, den utnyttjar också känselsinnet vilket ger dig möjlighet att göra ett unikt intryck. Utnyttja gärna skillnaden mellan bestruket och obestruket papper, lackering, perforering eller udda format. Väck din mottagare med ett starkt budskap, kreativ design, härliga bilder och känslan av din alldeles unika trycksak.

I vårt DNA finns en gedigen kunskap om tryckkonsten som vi använder med stolthet och nytta. Taberg Media Group är en grafisk koncern som genom våra systerbolag ger oss direkt närhet till flera tryckerier med olika specialinriktningar. Vi har stor kunskap kring papper, färg, tryck och efterbehandling. Utmana oss gärna med dina idéer.

Jag vill veta mer
LED-UV_vit_200px

Traditionellt arkoffsettryck och LED-UV

MED LED-UV KAN KREATIVITETEN NÅ NYA HÖJDER. VI SER ALLA PLANA YTOR, OAVSETT MATERIAL, SOM POTENTIELLA TRYCKSAKER. ETT MILJÖVÄNLIGT KOMPLEMENT TILL DET TRADITIONELLA OFFSETTRYCKET.

Den stora fördelen med att ha LED-UV är att vi utöver att trycka på papper även kan trycka på plast, metalliserat papper, syntetiskt papper och andra specialmedia utan problem eller torktid. LED-UV är också miljövänligare eftersom du slipper sprutpulver och skyddslack.

Vi producerar alla typer av trycksaker och tryck på plana ytor, oavsett material. Det betyder allt från brevpapper, mappar, affischer och foldrar till broschyrer och böcker. Arkoffset lämpar sig generellt sett för större upplagor. Här har vi har ett obegränsat utbud av papperskvaliteter. För riktigt stora upplagor och med låga gramvikter rekommenderar vi istället rulloffset.

Jag vill veta mer

Digitaltryck och variabelprint

VISITKORT, TAPETER OCH ALLT DÄREMELLAN MED MARKNADENS BÄSTA DIGITALTRYCK. VARFÖR INTE ETT ENKELT MEN ANVÄNDBART STÄMPELKORT ELLER ETT INNOVATIVT OCH INSPIRERANDE KAMPANJMATERIAL?

Hos våra tryckerier hittar du den senaste digitala trycktekniken med bl a två av marknadens bästa och mest tekniskt utvecklade digitaltryckpressar. Tryckmetoden kallas även digital offset som med indigoteknik använder en flytande färg vilken ger ett nästintill offsetlikt tryckresultat. Denna tekniska innovation gör det möjligt med snabba intag och en oslagbar flexibilitet vid många olika versioner av samma upplaga. Vi kan hjälpa dig med flyers, visitkort, A3-affischer, vykort, brevpapper, broschyrer, etiketter, DR (direktreklam) och en mängd olika kort. Vi erbjuder effektiv hantering av adresserade och personaliserade utskick både digitalt och i tryck. Vi har också maskiner som är specialanpassade för att trycka böcker och manualer i svartvitt tryck.

Jag vill veta mer
Storformat_vit_200px

Expomaterial och storformat

VISA UPP DITT VARUMÄRKE MED STORSLAGEN KOMMUNIKATION SOM LEVERERAR BÅDE UPPMÄRKSAMHET OCH KVALITET.

För att kunna förverkliga både dina softaste och vildaste idéer ger vi dig tillgång till våra omfattande resurser, stora kunskap och värdefulla erfarenhet. Vi höjer din kommunikation genom att utveckla ditt koncept på förpackningar, displayer, rollups, mässväggar, beachflaggor, studentskyltar, vepor, banderoller, tapeter, canvastavlor, bildekor, folietexter, golvdekaler och utomhusreklam. Alltid inom ramarna för varumärkets grafiska profil.

Därtill kan vi även leverera portabla monter-/butiksdiskar, broschyrställ och belysning.

Jag vill veta mer
Direktreklam_vit2_200px

Direktreklam

TRÄFFSÄKRARE UTSKICK OCH ENKLARE HANTERING MED EN HELHETSLÖSNING FÖR ADR, ODR, DIGITALA UTSKICK, MÅLGRUPPSANALYS OCH DISTRIBUTION.

Vill du göra ett utskick med personliga adresser och variabelt reklambudskap? Eller funderar du på hur du skulle kunna målgruppsanpassa din oadresserade reklam när du siktar på en bredare målgrupp? Kanske är du inne på att göra ett utskick via e-post eller sms? Varför inte en mix?

Vi är experter på adresserade eller oadresserade DR-utskick, postala och digitala. Vi tar hand om allt från målgruppsurval till produktion och portot. Här har vi flera spännande tjänsteprodukter som gör att du blir mer träffsäker och kan hålla ner kostnader på administration och porto. Läs gärna mer under Målgruppsurval och Distribution/porto.

Jag vill veta mer
Butikskommunikation_vit_200px

Butikskommunikation

UPPLEV LYCKAN AV ATT HA HITTAT EN OCH SAMMA PARTNER FÖR ALL BUTIKSKOMMUNIKATION, FRÅN MINSTA LILLA PRISSKYLT TILL RIKSTÄCKANDE BUTIKSKONCEPT. ALLTID MED DIN ÖKADE FÖRSÄLJNING SOM MÅLSÄTTNING.

Spännande kampanj- och exponeringsmaterial gör det enklare, trivsammare och roligare för kunden att handla. Utnyttja gärna vår breda kunskap kring visual merchandasing (mekanisk försäljning), inom vilket vi även erbjuder föreläsning eller gemensam workshop. Därtill kan vi producera i princip allt du behöver för exponering av produkter i butik, t ex ställ, hyllkantsvippor, skyltar affischer, kampanjtrycksaker, dekaler, bildekor, tapeter och banderoller. För din bekvämlighets skull kan vi även ansvara för distributionen av materialet till alla era butiker.

Jag vill veta mer

Ja, tack! Jag vill veta mer om tryck.

  Namn*
  Företag
  E-post*
  Vilka områden är du intresserad av?*
  Traditionellt arkoffsettryck och LED-UVDigitaltryck och variabelprintExpomaterial och storformatDirektreklamButikskommunikation
  Fråga/kommentar
  *Obligatoriska fält att fylla i

  Ja, tack! Skicka även nyhetsbrev, information och erbjudanden till mig.

  Läs mer.

  • Jag ger mitt samtycke till att TMG Push får spara min e-postadress för att kunna skicka ut nyhetsbrev samt information och erbjudanden till mig.
  • Du har givetvis möjlighet att återkalla detta samtycke.
  • Har du frågor gällande ovan vänligen kontakta TMG Pushs dataskyddsombud christoffer.presto@tmgpush.se.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google  Policy and Terms of Service apply.